تعداد ثبت نام کنندگان قرعه کشی ایران خودرو مشخص شد قیمت بیت کوین در بازار امروز سقف کارت به کارت بانک ملی تغییر کرد / آخرین وضعیت اختلال بانکی طرح جدید بانک مرکزی برای دلار‌های خانگی شرایط واریز وجه خودرو مزدا ۳ خرداد ۱۴۰۵ تاریخ قرعه کشی ایران خودرو تغییر کرد؟ یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد / مبلغ واریزی یارانه خرداد چقدر است؟ خبر مهم ایران خودرو درباره قیمت‌های اصلاح شده برخی محصولات خداحافظی درآمد‌های ۳۰ میلیونی با یارانه / یارانه این دهک‌ها حذف می‌شود پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ / دلار در مسیر بازسازی کانال‌های از دست‌رفته پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ / بازار طلا در انتظار فرمان تازه دلار شرایط فروش ارز اربعین ۱۴۰۵ ابلاغ شد؛ سهمیه هر زائر ۲۰۰ هزار دینار عراق خبر مهم وزیر کشاورزی درباره پرداخت مطالبات گندمکاران نتایج وام بازنشستگان کشوری اعلام شد/ ۳۲۰ هزار نفر واجد دریافت وام ۷۵ میلیونی بازنشستگان + مراحل دریافت وام آخرین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ /  سکه ریزشی شد / حباب سکه ترکید؟ جزئیات حذف کالابرگ دهک‌های میانی / کدام خانوار‌ها مشمول افزایش کالابرگ می‌شوند؟

وزیر کار: حقوق مشاغل سخت افزایش می یابد

وزیر کار: حقوق مشاغل سخت افزایش می یابد وزیر کار با بیان اینکه ۸۵۰ هزار بازنشسته مشاغل سخت و زیان آور داریم، گفت: تنها امتیازی که هم اکنون به این افراد داده می شود بازنشستگی پیش از موعد است ولی باید دستمزد آنها هم تغییر کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۳ - ۱۰ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 01
کد خبر: ۲۵۸۸۹۷

به گزارش راهبرد معاصر،  احمد میدری دیشب در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در ارتباط با اصلاح آئین نامه مشاغل سخت و زیان آور مصوبه صد و چهارمین نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی، اظهار کرد: بحث بر سر این است که ما بعضی از مسائل را نمی‌توانیم حل کنیم و نوشتن آئین نامه هم مشکلی را حل نمی‌کند.

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به جان باختن معدن کاران طبس افزود: این جانباختگان، قربانیان نظام ناکارآمد بودن، این ناکارآمدی را نمی‌توان با نوشتن یک آئین نامه حل کرد.

 

وی بیان کرد: آئین نامه معادن هم بسیار خوب نوشته شده بود اما امکان اجرای آن وجود ندارد. در بحث آئین نامه مشاغل سخت و زیان آور هم به همین شکل است امکان اجرای آئین نامه وجود ندارد و اگر اجرا نشده به این دلیل است که ما تاکید کرده‌ایم که باید تمام تجهیزات و ماشین آلات معدنی کشور باید استاندارد داشته باشد.

 

وزیر کار افزود: از سال ۹۶ و بعد حادثه معدن یورت تاکنون ۴ وزیر تعاون مکاتبه کرده‌اند که این استانداردها تعریف شود. برای اینکه این موضوع تعریف شود دانش محدود است، آزمایشگاه‌های مرجع در این زمینه وجود ندارد و ماشین آلات و تجهیزاتی که در معادن کشور وجود دارد از نظر ما، سازمان استاندارد و وزارت صمت فاقد ایمنی است‌.

 

میدری گفت: اگر در آئین نامه بنویسم که باید استانداردها رعایت شود، اما رعایت نمی‌شود. به این دلیل که اقتصاد معدن کوچک است. شرکت‌هایی که باید در زمینه دانش فنی و سایر شرایطی که استاندارد را به وجود آورند نداریم. لذا خیلی مسائل پیچیده است.

 

وی افزود: در یک هفته گذشته هم در جلسات مختلف بحث شده است که چگونه می‌توانیم از این دایره بسته خارج شویم.

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: در مورد آئین نامه مشاغل سخت و زیان آور مساله به همین شکل است اولاً این سخت و زیان آور بودن به ضرر کارگر و کارفرما است و به لحاظ مالی هم هزینه‌های سنگینی برای سازمان تأمین اجتماعی و دولت دارد.

 

میدری گفت: بر اساس برآوردی که در سازمان تأمین اجتماعی انجام شده این بار مالی بر دوش سازمان است بنابراین هر جایی که امکان دارد شرایط سخت و زیان آور مشاغل تغییر کند ما همکاری می‌کنیم.

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه ۸۵۰ هزار بازنشسته از محل مشاغل سخت و زیان آور داریم، بیان کرد: این تعداد رو به افزایش است. اراده وزارت کار این است که کارگران کمتری در شرایط زیان و سخت کار کنند ما تنها امتیازی که می‌توانیم به کارگران ارائه کنیم بازنشسته کردن پیش از موعود است. اما سخت و زیان آور به این معناست که باید دستمزد آن تغییر کند و طرح طبقه بندی مشاغل هم باید تغییر کند.

 

میدری گفت: برای مشاغل سخت و زیان آور باید طبقه بندی مشاغل انجام شود وگرنه مساله حل نمی‌شود./ مهر

کلمات کلیدی: کار مشاغل طبس
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار